Intervisie en themagroepen

Binnen het RCI-LL bestaan een aantal leer- en verdiepingsgroepen die regelmatig samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan intervisiegroepen, peergroepen (dit is een intervisiegroep ter ondersteuning van de TGI-opleiding) of themagroepen, die een bepaald thema verdiepen.
Leden van het RCI kunnen op eigen intiatief een nieuwe intervisie of themagroep starten of bij een bestaande groep informeren of ze kunnen aansluiten.

_____________________________________________________________________________
Concreet aanbod:

TGI in deze tijd
TGI als inspiratiebron voor de thema's van deze tijd
Een TGI-verdiepingsgroep in het Zuiden van Nederland, met Nederlandse en Belgische deelnemers. Vanuit de wens om TGI toe te passen op wat er in de wereld gebeurt werken we aan verkenning, verdieping en inspiratie in het omgaan met actuele maatschappelijke thema's.
Deelnemers: Ineke van de Braak, Kitty Castelijn, Anke Fabels, Annelies van der Horst, Griet Liebens, Anja Loyens,  Wim Stevens, Marij Vulto en Ineke Werkman
Locatie: De Heerlickheyt, Berg en Terblijt (bij Maastricht)
Meer info en aanmelden bij Anja Loyens of Ineke van de Braak

TGI en Levenskunst
TGI-intervisiegroep bijeenkomend in Utrecht/Amsterdam. Deelnemers: Jon Derksen, Anke Fabels, Marjan Huisman, Marjoke Kager, Ingeborg Koster-Kooger, Truus Rozemond, Josee Spaas.
De herfstbijeenkomsten najaar 2017 willen we gebruiken om nieuwe leden welkom te heten en wederzijds kennis te maken. We hopen vanaf januari 2018 weer met een vaste, uitgebreide  groep verder te kunnen gaan.  LEES MEER

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jon Derksen.  jderksen@zonnet.nl
 

te veel en te weinig willen maakt machteloos

Ruth C. Cohn

Ruth Cohn Instituut voor TGI regio Lage Landen | info@tgi-forum.com