Intervisie en themagroepen

Binnen het RCI-LL bestaan een aantal leer- en verdiepingsgroepen die regelmatig samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan intervisiegroepen, peergroepen (dit is een intervisiegroep ter ondersteuning van de TGI-opleiding) of themagroepen, die een bepaald thema verdiepen.
Leden van het RCI kunnen op eigen intiatief een nieuwe intervisie of themagroep starten of bij een bestaande groep informeren of ze kunnen aansluiten.

_____________________________________________________________________________
Concreet aanbod:

TGI in deze tijd
TGI als inspiratiebron voor de thema's van deze tijd
Een TGI-verdiepingsgroep in het zuiden van Nederland, met Nederlandse en Belgische deelnemers. Vanuit de wens om TGI toe te passen op wat er in de wereld gebeurt werken we aan verkenning, verdieping en inspiratie in het omgaan met actuele maatschappelijke thema's.

Deelnemers: Ineke van de Braak, Kitty Castelijn, Anke Fabels, Annelies van der Horst, Griet Liebens, Anja Loyens, Brigitte Driessen en Luitgard Koester.
Locatie: De Heerlickheyt, Berg en Terblijt (bij Maastricht)
Meer info en aanmelden: Anja Loyens of Ineke van de Braak
_____________________________________________________________________________

TGI en Levenskunst
Levenskunst is voor ons in intervisie met elkaar werken aan: eigen ontwikkeling, welke aandacht geef ik mijn persoonlijk thema, welke inzichten doe ik op en wat houdt me nu vooral bezig? Zoeken samen naar het levende thema, werken het gereedschap van TGI. We willen ons gewaar zijn van eigen waarden in relatie tot contexten waarin we verkeren en hoe het ons helpt om autonomie in verbondenheid te ontwikkelen.

TGI-intervisiegroep (sinds 2014) in Amsterdam. De groep staat open voor leden en niet -leden. Achtergrond in TGI is nodig. Huidige deelnemers: Anke Fabels, Marjoke Kager, Ineke Werkman, Truus Rozemond, Ingeborg Koster-Kooger, Ti Fens en Jon Derksen.
Voor informatie en mogelijkheden om deel te nemen kunt u contact opnemen met info@zorgvoorleiderschap.nl (Jon Derksen)

te veel en te weinig willen maakt machteloos

Ruth C. Cohn

Ruth Cohn Instituut voor TGI regio Lage Landen | info@tgi-forum.com