Een levend netwerk

Leden van het RCI-Lage Landen stellen zich als doel individueel en samen de bekendheid, beoefening en ontwikkeling van levend leren, volgens het systeem van de TGI te bevorderen en de waarden van TGI levend en herkenbaar te maken.  

Dit doet het RCI door de organisatie van uiteenlopende activiteiten binnen een viertal domeinen:

  • Activiteiten voor leden en geïnteresseerden in TGI.
  • Informatie delen over TGI
  • Samenwerking met aanbieders van TGI-opleidingen in België en Nederland
  • Samenwerking met andere TGI-verbanden binnen de internationale koepelorganisatie RCI International
U vindt inspiratie op facebook
en discussies over werken met TGI op Linked In 

Het Ruth Cohn Instituut werd opgericht in 1978 door enkele enthousiaste pioniers die de basis hebben gelegd voor de ontwikkeling en verspreiding van TGI in België en Nederland. RCI-Lage Landen is een actief en levend netwerk van mensen die geboeid zijn door de Themagecentreerde Interactie. De leden zijn doorgaans werkzaam als opleider, trainer, adviseur, coach, hulpverlener, leidinggevende, ... in zowel het bedrijfsleven als in overheidsorganisaties.

Sinds 2005 organiseert RCI-Lage Landen zelf geen TGI-opleidingen meer. In België en Nederland zijn drie onafhankelijke opleidingsinstituten op de markt met een aanbod variërend van een enkele cursus tot een langer lopende opleiding. In de rubrieken cursussen en opleiding vindt u hun aanbod. Het Ruth Cohn Instituut verzorgt de kwaliteitstoetsing en erkenning van dit TGI-opleidingsaanbod.

Ruth Cohn Instituut voor TGI regio Lage Landen | info@tgi-forum.com